Leveringsvoorwaarden

 • Levering

  Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht over de te verwachten leverduur.

  De door De Nieuwe Boekerij opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de opgegeven leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

 • Verzendkosten

  Verzending binnen Nederland: 2.50 euro

  Verzending buiten Nederland: Brievenbuspost: 7.50 euro;

 • Prijzen en betaling

  De vermelde prijzen zijn in euro’s inclusief btw en exclusief handlings- en verzendkosten.

  Wanneer u de boeken afhaalt in de winkel betaalt u aan de kassa.

  Wanneer u de boeken toegezonden krijgt ontvangt u daarbij een factuur die binnen 14 dagen voldaan moet worden.

 • Retournering

  Wanneer u uw bestelling ontvangt heeft u de verplichting om de goederen direct na ontvangst te inspecteren. Eventuele gebreken dienen binnen 2 dagen aan ons gemeld te worden.

  Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft De Nieuwe Boekerij de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurprijs plus betaalde verzendkosten te restitueren.

  Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen dan heeft u het recht het product binnen 7 dagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de eventuele verpakking van het product onbeschadigd is en het product in onberispelijke staat verkeerd. De retourzending moet vergezeld zijn van de originele factuur. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening.

 • Privacy

  Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het uitvoeren van de bestelling en om u (desgewenst) op de hoogte te houden van ons actuele aanbod en activiteiten in de winkel, middels onze digitale nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet aan derden uitgeleend en/of verkocht.

  Indien u echter een per post aan u bezorgde bestelling niet betaalt en u ook niet reageert op (herhaalde) betalingsverzoeken, dan behouden wij ons het recht voor om uw gegevens te overhandigen aan derden, zoals incasserende partijen.